Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2265 niezalogowanych)
51 Postów
tomasz k
(tomask)
Nowicjusz
A Polacy zdobyli krzyż w 3 dni po ciężkich poszukiwaniach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
patim napisał:

a francuzi poddali kraj Niemcom tylko o 2 tygodnie dluzszej walce niz Polska ktora walczyla 3 najezdcami[/quote]

... i co w związku z tym?

dalej jesteśmy jedną wielką kupą gówna,

z którą nikt sie nie liczy między ..... a raczej głównie dzięki takim popisom naszej polsko-katolickiej miłości bliźnich(niego) do drugich(drugiego) człowieka

daj więc sobie spokój z tym patriotyzmem....patim,ekonomia zawsze wygra

....... i upodli nas do którejś tam potęgi,bez względu na pochodzenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
tomask napisał:
Sebastian napisał:
tomask napisał:
To ciekawe.Może niech wypowiadający douczy się historii a nie otacza się jakimiś książkami i zdjęciami.ioh.pl/artykuly/pokaz/polacy-po-stronie-niemcw,1109/
Ciekawe to , że Polacy byli tacy czyści a po wojnie tak chętnie współpracowali z ruskami...
Pewnie według tego pana cały ten PZPR ubecje i sb tworzyli ruscy...

A ty to Qurwa jesteś Polak czy Bolszewik????
"Pewnie według tego pana cały ten PZPR ubecje i sb tworzyli ruscy.." matko Co za matoł !!!!!!!!!
Poczytaj sobie jak dzieciaku , to się dowiesz... kto i jak... budował System UB i PZPR.

Chciałem ci matole wytłumaczyć , że Polak,czy Ruski czy Amerykanin czy Francuz to takie same istoty.Jesteśmy ludźmi a ludzie są ułomni.Tak trudno to zrozumieć?Kto zapisywał się do PZPR
czy SB?Zajrzyj do archiwum i zobacz ilu Polaków było donosicielami i skrupulatnie służyło
idei komunizmu.Jeśli dalej uważasz , że Polacy są tacy święci i lepsi od innych narodowości
to musisz być naprawdę tępy...

Nie wiem Co "Matole" chciałes mi wytłumaczyć ...wiem co napisałeś..."...Pewnie według tego pana cały ten PZPR ubecje i sb tworzyli ruscy..." i dostałeś odpowiedz.

Co do ludzi ułomnych..... tak to prawda...są wsród nas....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
retier1 napisał:
patim napisał:

a francuzi poddali kraj Niemcom tylko o 2 tygodnie dluzszej walce niz Polska ktora walczyla 3 najezdcami

... i co w związku z tym?

dalej jesteśmy jedną wielką kupą gówna,

z którą nikt sie nie liczy między ..... a raczej głównie dzięki takim popisom naszej polsko-katolickiej miłości bliźnich(niego) do drugich(drugiego) człowieka

....... i upodli nas do którejś tam potęgi,bez względu na pochodzenie[/quote]

Pomijając ble ble i jada jada... Fracuzi walczyli na..JEDNYM FRONCIE nie na dwa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
I po co ci ta głupia gadka ideologiczna?Masz jakieś problemy z dowartościowaniem się?
Idź lepiej pomarszczyć pingwina może lepiej się poczujesz.
No dobra niech ci będzię Polacy są święci.Już lepiej się czujesz?Może smoczka?
Ku... chłopie ile ty masz 68 lat minęło od zakonczenia a ty dalej nie możesz zasnąć

amerykancy dali duopy w Iraku
i znowu Polacy musieli im dupe ratowac

a tobie polecam dobrego psychiatre

....... i upodli nas do którejś tam potęgi,bez względu na pochodzenie

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
jak pokazuje historia polacy juz nie raz dokopali tym i tamtym ratujac dupe owym... nie wiem czemu tak boimy sie słowa Polak... chyba przez wykreowanie tego "polaka" przez zachód (a tak naprawde paru debili ktorzy zachłysneli sie dobrodziejstwami swiata zachodniego)
Wiem jedno... Polak na pewno ne jest leniem i potrafi zapracować na siebie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
tomasz k
(tomask)
Nowicjusz
Sebastian napisał:
tomask napisał:
Sebastian napisał:
tomask napisał:
To ciekawe.Może niech wypowiadający douczy się historii a nie otacza się jakimiś książkami i zdjęciami.ioh.pl/artykuly/pokaz/polacy-po-stronie-niemcw,1109/
Ciekawe to , że Polacy byli tacy czyści a po wojnie tak chętnie współpracowali z ruskami...
Pewnie według tego pana cały ten PZPR ubecje i sb tworzyli ruscy...

A ty to Qurwa jesteś Polak czy Bolszewik????
"Pewnie według tego pana cały ten PZPR ubecje i sb tworzyli ruscy.." matko Co za matoł !!!!!!!!!
Poczytaj sobie jak dzieciaku , to się dowiesz... kto i jak... budował System UB i PZPR.

Chciałem ci matole wytłumaczyć , że Polak,czy Ruski czy Amerykanin czy Francuz to takie same istoty.Jesteśmy ludźmi a ludzie są ułomni.Tak trudno to zrozumieć?Kto zapisywał się do PZPR
czy SB?Zajrzyj do archiwum i zobacz ilu Polaków było donosicielami i skrupulatnie służyło
idei komunizmu.Jeśli dalej uważasz , że Polacy są tacy święci i lepsi od innych narodowości
to musisz być naprawdę tępy...

Nie wiem Co "Matole" chciałes mi wytłumaczyć ...wiem co napisałeś..."...Pewnie według tego pana cały ten PZPR ubecje i sb tworzyli ruscy..." i dostałeś odpowiedz.

pl.wikipedia.org/wiki/S%C5%82u%C5%BCba_B...%C5%84stwa_%28PRL%29
A teraz pocałuj swoich kolegów "Polaków" w złoty pierscień.Było ich tylko 24tys.Powinieneś
im dziękować i składać hołd za szczególne zasługi dla kraju.To takie patriotyczne a ty
przecież jesteś prawdziwym "Polakiem".Może postawisz im pomnik obok krzyża w Warszawie?

Co do ludzi ułomnych..... tak to prawda...są wsród nas....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
tomasz k
(tomask)
Nowicjusz
Asgota napisał:
jak pokazuje historia polacy juz nie raz dokopali tym i tamtym ratujac dupe owym... nie wiem czemu tak boimy sie słowa Polak... chyba przez wykreowanie tego "polaka" przez zachód (a tak naprawde paru debili ktorzy zachłysneli sie dobrodziejstwami swiata zachodniego)
Wiem jedno... Polak na pewno ne jest leniem i potrafi zapracować na siebie.

Za 1350 raczej cieżko zapracować na siebie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
były czasy kiedy to Mocarstwo Polskie sięgało od morza do morza
ciekawe ile to obcych armii i na ilu frontach trzeba było wysłać, aby taka Potęgę u szczytu chwały pokonać
no proszę cfaniaki
ilu Szwedów musiało ruszyć na Polskiego Mocarza, aby go potopić, po łbie nalać i w dupę nakopać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
natemat.pl/91865,nasi-w-zachodnim-kinie-...-i-europejskie-filmy

Jaki obraz Polaków kreują amerykańskie i europejskie filmy

Twardy, silny, bezwzględny, kipiący testosteronem patriarchalny samiec w amerykańskim kinie często ma na nazwisko właśnie Kowalski

Tramwaj…" opowiada historię niezwykle delikatnej, znerwicowanej, szukającej swojego miejsca na świecie młodej Blanche Dubois (w tej roli Vivien Leigh), która odwiedza w Nowym Orleanie swoją siostrę. Na miejscu poznaje jej męża – Stanleya Kowalskiego, którego brawurowo zagrał Marlon Brando. To nieobliczalny, gwałtowny i wiecznie pijany macho, który traktuje swoją żonę skandalicznie, bije ją i poniża. Nie czuje się "polaczkiem", mówi o sobie jako o stuprocentowym Amerykaninie. Czyżby cierpiał na syndrom samonienawidzącego się Polaka?

/wypisz wymaluj jasta/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok